Quatre empreses realitzaran els vestits de les Falleres Majors de València 2020 i les seues Corts d’Honor

0
153

Després de la polèmica sorgida en les últimes hores per la dimissió de l’única indumentarista oficial, quatre signatures seran les responsables de realitzar les màximes representants de la festa.

Tot apunta que, segons les fonts que ha consultat aquest mitjà, l’empresa responsable de fer el vestit oficial de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València serà la signatura Serrano i Navalón. Cal recordar que la signatura Serrano i Navalón torna a confeccionar vestits per a les màximes representants després de l’oportunitat que va tenir de vestir a Raquel Alario i la seua cort en 2017.

Serrano i Navalón realitzarà el primer vaig portar que estrenaran el dia de l’Exaltació el mes vinent de gener. El segon vestit -que encara no se sap si arribaran a temps per a la Gala de la Cultura- el realitzarà Marián Indumentària, empresa que durant enguany ja li ha confeccionat algun vestit a la pròpia Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

D’altra banda, les infantils encara estan esperant una empresa d’indumentària que s’encarregue de la confecció del segon vaig portar oficial. Però, la bona notícia és que la Joia de Xirivella realitzarà el vestit del segle XIX.

Mancant determinar qui serà la signatura encarregada de realitzar el segon vestit de la Cort d’Honor Infantil, les tres signatures d’indumentària comencen som-hi perquè les representants de la festa tinguen el seu vestit a temps, encara que l’execució de l’expedient no arribarà fins als pròxims mesos.