Daniela Gómez i la seua Cort d’Honor ja son les màximes representants de les falles

0
745

El Palau de la Música tornava a estar ple d’expectació per rebre a la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez de los Ángeles, junt a la seua Cort d’Honor. Les Falleres Majors de la ciutat en 2017, Raquel Alario i Clara María Parejo, també han volgut acompanyar-les i han arribat al Palau entre multitud d’aplaudiments, com a mostra de l’estima amb la qual els valencians recorden el seu regnat.

Tot seguit, ha fet acte de presència la ja condecorada com a Fallera Major de València, Rocío Gil, junt a la seua Cort d’Honor, lluint les recents bandes amb les quals se’ls va acreditar el seu càrrec anit.

Lucía Burguete Alcaide, Regina Infantil de la Magdalena 2018, i Martina Núñez Cuenca, Bellesa del Foc Infantil 2017, han acudit també a continuació.

A l’acte han acudit diversos representants del món polític valencià.

La imposició de la banda és el moment més esperat per les Falleres Majors Infantils de València, i així ho la viscut Daniela.

 Daniela Gómez de los Ángeles ja ha vist complit un dels seus somnis com a Fallera Major de València: el dia de la seua Exaltació, el moment en que rep la banda que l’acredita com a Fallera Major Infantil de València.

Al compàs de la Suite Fallera Major, Daniela eixia des del fons de la Sala Iturbi del Palau de la Música, acompanyada per l’alcalde de la ciutat Joan Ribó.

Tot el públic del Palau, entre el que destaquen les Falleres Major Infantils de les comissions, la rebia en peu i amb sorollosos aplaudiments, com la seua distinció mereix.

Al arribar a l’escenari, Joan Ribó ha sigut l’encarregat de imposar la banda a Daniela, que ha arribat de les mans del seu cosí Pau de los Ángeles; i Pere Fuset, President de Junta Central Fallera i Regidor de Cultura Festiva, li ha entregat a la ja Fallera Major Infantil de València, la joia.

Molta emoció també per part del familiars de Daniela, que ocupaven les primeres files, per a poder gaudir d’este moment tan especial i únic per a ella.

Després el cosí de Daniela, Marc de los Ángeles, ha sigut l’encarregat de portar-li el ram de flors i el coixí per a acomodar-la en la seua Cadira d’Or.

Fotografies: Armando Romero

  • ARF 0072