Demanà de les Falleres Majors 2018 de la Plaça de la Mercé

0
729

El passat cap de setmana la Falla Plaça de la Mercé va dur a terme la “Demanà” de les seues Falleres Majors 2018, la xiqueta Mireia Cuñat Félix i la senyoreta Begoña Sanchís de la Concepció.

En un entorn preparat per a l’ocasió, després de les paraules de la component de la comissió, Sandra, la secretària Beatriz Palacios va llegir les actes aprovades en junta general ordinària 16 juny 2017, que anomenaven a les representants de l’exercici 2017-18 proclamades d’esta manera com les noves representants de la comissió.

Després d’un intent emocionat per part de Mireia Cuñat, fallera major infantil, en la que no va poder dirigir unes paraules pel sentiment que processava en eixos moments, se li va cedir el micròfon a Begoña Sanchís que va agrair a familiars, fallers, falleres ixents Carla i Rosada, fallera major infantil entrant i presents, l’oportunitat que li havien donat, fent referència a què es trobava “en un núvol” anticipant que seria un any inoblidable i que estava molt feliç de ser la fallera major d’un falla centenària com la Mercé.

Després del primer intent Mireia va poder recuperar l’alé i mediar les paraules amb què va demanar un agraïment i un favor. Agraïment per veure complit el seu somni de princesa infantil de la falla i favor perquè per part de tots i totes s’aconseguisca que siga un any meravellós per a les falleres majors i president infantil, encunyant la frase “fem que la Mercé estiga de moda”.

Posteriorment, Diego, amb concises paraules, va agrair el seu nomenament i va cedir el micro a Carmen, que com a representant dels quatres presidents que componen esta comissió, va dirigir unes paraules als presents i a les acabades d’anomenar falleres majors Begoña i Mireia. Després de l’acte protocol·lari es va passar a l’entrega del pergamí acreditatiu i al sopar servida per a tots els presents.

Comença per a elles el son de ser les Falleres Majors de la Plaça de la Mercé.