Félix Crespo: “Fuset no comença bé l’any nou, després d’instal·lar el caos organitzatiu i de gestió en la regidoria de Cultura Festiva, contínua generant perjudicis a les comissions falleres”.

0
120

“El tripartit aprova al gener de 2018 el conveni amb la federació de Falles de la Secció Especial per a l’organització de “Una festa per a tots”, la vigència de la qual finalitzava el 31 de desembre de 2017 i que haurà de ser signat per ambdues parts”.

“Asi mateix, aproven la concessió de subvencions a les Falles Innovadores i
Experimentals de 2017 a dos mesos de les pròximes Falles”.

Félix Crespo ha denunciat “el pèssim i gens prometedor començament d’any, per la falta de previsió i el desastre en la gestió del regidor Fuset en la regidoria de Cultura Festiva i que està provocant retards d’un any en els pagaments de subvencions a les comissions falleres i aprovació, a posteriori, de convenis ja vençuts”.

“És inaudit que el tripartit aprove al gener, el conveni de 2017 amb la Federació de Falles d’Especial, per un import de 8.000 €, per a l’organització de la XVIII edició d’una ‘Festa per a Tots’, que es va celebrar el passat 13 d’octubre, generant incertesa i problemes a l’hora d’ajustar els pressupostos a les comissions falleres. S’aprova el conveni passat l’esdeveniment i no solament açò, també finalitzada la data de la seua vigència. Fuset polvoritza les marques i bat rècords negatius en el començament de l’any que no auguren bones notícies per a les comissions la resta de l’any”, ha manifestat Crespo.

La intervenció general sol·licita a la regidoria, després de l’aprovació avui, que ‘De l’acord que s’adopte i de la subscripció del conveni es donarà trasllat a aquest Servei i al de comptabilitat, fent constar el nombre de la proposta de despesa i de la relació de documents d’obligació corresponent, a l’efecte de comptabilitzar el reconeixement de l’obligació, una vegada haja sigut signat el conveni de l’assumpte’.

Pel que fa al segon expedient de relacionat amb la ‘concessió de premis de la convocatòria de la XX edició del Concurs de Falles Innovadores i Experimentals amb motiu de les falles de 2017, per un import de 2.800 €. “Aquesta és una altra de la convocatòria de subvencions de falles 2017 que a causa de la deixadesa de Fuset, s’aprova un any després a causa de la pèssima tramitació i gestió dels diferents expedients administratius, recorrent a el fàcil, culpar a comissions falleres i intervenció general de l’Ajuntament de la seua pròpia ineficàcia i desinterès, i tampoc de falta de personal, quan durant l’últim any ha rebut diverses incorporacions de personal”, ha declarat Crespo.

Per a finalitzar Crespo ha assenyalat que “la falta de previsió i planificació de Fuset ja ha començat a marcar el full de ruta en la gestió del nou any, torna a novament al col·lectiu faller, provocant-los greus situacions i perjudicis econòmics propis i amb els proveïdors, sense poder quadrar un pressupost d’un exercici ja tancat i amb dificultats per a planificar el pròxim”.