Dénia exalta les seues Falleres Majors 2018

0
715

Melani Ivars Rojas i Carla Vinaròs Giménez van viure, el dissabte 9 de setembre a la nit, un dels moments més emotius i importants de la seua vida fallera: la seua exaltació com a Falleres Majors de la ciutat de Dénia 2018.

L’acte es va desenrotllar en l’auditori del Centre Social, a causa de les inclemències meteorològiques que van impossibilitar la seua celebració en el parc dels Bassetes, com estava previst inicialment.

Però la pluja no va esborrar els somriures en les cares de Melani i Carla que van viure, amb emoció i intensitat la seua gran nit, gràcies a l’intens treball realitzat aquella nit per la Junta Local Fallera i als treballadors del Centre Social, en tot moment atents a tots.

L’Exaltació va començar amb un vídeo resum sobre les essències de #Dénia, que va donar pas a la presentadora de l’acte, Anna Sobrecases, fallera major de Dénia de 2012.

A continuació va pujar a l’escenari el president de la JLF, José Vicente Benavente, el qual va rebre les 11 xiquetes i jóvens que conformen les Corts d’Honor: Mar Galán, Neus Sánchez, Tais Rocamora, Alba Tur, Noa Mes, Sara Sendra, Paula Cristóbal, Pilar Ramírez, Marta Fernández, Andrea Lozano i Cristina Moll.

L’exaltador va ser el dianense Pepe Crespo, qui va realitzar un discurs molt personalitzat en ambdós representants falleres i en com les va conéixer durant un viatge que van compartir els tres a Segorbe.

Va arribar el moment dels homenatges per part de diferents entitats i associacions de la ciutat, de les 11 comissions falleres, i dels representants invitats d’Elda, Elx, Sant Vicent del Raspeig, Gandia, Sueca, Torrent, Xàtiva i Múrcia.

Una nit molt bonica i apta per al retrobament amb grans professionals del gremi i amics de la localitat.

L’adreç cridat Dénia és un model clàssic del xanglot amb joia de terminal de creu, xapat en or i amb perla cultivada.

Les rosquetes i volutes que estan presents en tot el disseny del guarniment simulen el moviment de les onades, eixa ha sigut la nostra inspiració, el mar… ja que Dénia és una ciutat que mira cap al Mediterrani.

Per a Melani s’ha creat un pendent de 5 altures de perla cultivada en el xanglot, amb collar i polsera d’un centre i 7 voltes de perles amb el seu anell i agulla de banda a joc.

Per a Carla s’ha realitzat el mateix model Dénia, però en la seua versió infantil, amb un pendent de 4 altures de perla cultivada en el xanglot, collar i polsera d’un centre i 5 voltes de perles amb el seu anell i agulla de banda a joc.