Entrega dels XVI Premis Berni

0
719

Anit La Berni es va vestir de gala. L’ocasió ho mereixia i la raó era que quatre col·lectius i la Fallera Major de València rebien de mans de Marta i Mireia el Premi Berni a la divulgació de les falles, la cultura i les tradicions valencianes en el seu dècim sisena edició.

Ho van celebrar, com és costum els últims anys, oferint una sopa homenatge amb tots els premiats, mitjans i fallers que van voler acompanyar a la comissió en els salons de l’hotel *Olympia d’Alboraia.

La diferència va radicar en el conductor de la gala, ja que van comptar amb un presentador d’excepció com és Jaume Bronchud, qui amb les seues paraules va aconseguir donar un enfocament càlid, íntim i distès a la vetlada, traslladant el seu afecte cap a la comissió.

I per descomptat els guardonats no van quedar arrere, cada paraula d’agraïment que van dedicar des del Club d’Atletisme València Terra i Mar, el Gremi Artesà de Sastres i Modistes, el periòdic Les Províncies, els Vestidors de la Verge i Alicia Moreno Morales, va aconseguir emocionar a tots els allí presents, recordant als presents el motiu principal pel qual La Berni atorga aquest reconeixement i posant en valor el treball de tota la comissió a l’hora de portar un acte així avance, convertint-se d’aquesta forma en un mutu agraïment.

S’engega la XVII edició!