Dimiteix el Delegat de Festejos de JCF

0
162

Paco Sivera, faller de la comissió Benicadell-Sant Roc, delegat de Sector per Benicalap, Delegat de Festejos de Junta Central Fallera durant 14 anys i una de les clàssiques veus en l’ofrena per a les falles que entren pel carrer Sant Vicent, ha comunicat la seua dimissió.

El vicepresident de l’àrea, José Manuel Acosta, ha acceptat aquesta dimissió que s’ha produït a tan sols tres mesos de les Falles 2017.

Sivera ha al·legat que les raons que li han portat a prendre aquesta decisió són discrepàncies amb la cúpula de JCF i que seguirà treballant adscrit a la delegació com a delegat de sector de Benicalap.

Comunicat de la Federació de Falles Benicalap i Campanar

En relació als fets esdevinguts recentment a prop de la dimissió com a Delegat de Festejos de la Junta Central Fallera de Paco Sivera, delegat del sector de Benicalap i directiu de la Federació Benicalap-Campanar, volem fer constar que lamentem profundament les circumstàncies que li hagen portat a prendre aqueixa inesperada decisió i que agraïm com no podia ser d’una altra forma la seua magnífica labor al llarg de tants anys al capdavant d’aquesta delegació. Com a membre actiu de la Federació volem mostrar-li el nostre suport i desitjar-li que seguisca treballant per i per a les falles com ho ha fet fins ara.