Duc de Gaeta contracta a Julio Monterrubio

0
241

Julio Monterrubio farà la falla infantil que plantarà la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals al març de 2018 i que continuarà militant en la Secció Especial, en un exercici en què celebren el 50 Aniversari de la comissió infantil.

Després de l’èxit obtingut fa uns dies amb la consecució del Primer Premi de totes les categories, el genial artista torna a la Falla del Duc per a continuar fent història en una comissió que ja celebra el seu retorn i que espera amb il·lusió el moment de disfrutar novament de la seua particular forma de concebre i desenrotllar els seus extraordinaris treballs.

La seua impecable trajectòria, avalada amb els millors guardons en els exercicis anteriors, fa que els fallers del Duc estiguen orgullosos de tornar a comptar amb l’art d’un dels més grans artistes que ha donat la història de les falles.

Comptar amb Julio Monterrubio per a l’exercici en què celebren el 50 Aniversari infantil és, per a esta comissió, la millor garantia per a seguir per la senda de l’èxit que ha viscut i disfrutat amb el gran Joan S. Blanch durant el passat exercici i que, com no pot ser d’una altra forma, cal reconéixer que ha sigut tan inoblidable com digna del millor dels reconeixements.

Els nostres millors desitjos a ambdós en el seu nou camí.