Duc de Gaeta guanya el premi Vicente Ros Belda

0
796

Una vegada visitats tots els ninots infantils presents en l’Exposició del Ninot 2020 per part del jurat qualificador nomenat a aquest efecte per la Federació de Falles especialmente Ingeni i Gràcia, ha decidit atorgar el PREMI VICENTE ROS BELDA al Ninot Infantil més Ingeniós de lExposició en la seua tercera edició, al presentat per la comissió:

DUC DE GAETA – POBLA DE FARNALS, amb el número 145, de la secció Especial, l’artista de la qual és FERNANDO FOIX FABREGAT.

Aquest premi serà lliurat a comissió i artista dissabte que ve 22 de Febrer a les 12 hores a la Sala Polivalent del Museu dels Ciències Príncep Felip, al costat de la Exposició del Ninot, comptant amb la presència de les Fallera Major Infantil de València 2020, Carla García Pérez, i la seua Cort d’Honor.

En aqueix mateix acte, Javier Mozas Hernando, Delegat d’Arxiu i Biblioteca de J.C.F, i membre de la A.D.E.F., realitzarà una breu introducció dirigida als xiquets i xiquetes, de la importància de la figura de Sr. Vicente Ros Belda en la Falles Infantils de la nostra ciutat.