Les Falleres Majors de Sagunt 2019 lucierón teles de Vives i Marí en la seua exaltació

0
612

El mal temps no va impedir a la Federació Junta Fallera de Sagunt celebrar l’acte d’exaltació de les seues Falleres Majors 2019, Paula Marró Pérez i Inés **Miret Herrero que es va dur a terme aquest dissabte en el Teatre Romano del nucli històric **saguntino.

Tant Paula com Inés, han triat lluir en el seu moment més important i emotiu nostres teles, en aquest cas dues sedes estretes amb colors de fons elegants i sobris, i els entramats dels quals s’han realitzat amb tons idèntics, creant una **harmonia perfecta.

Per al seu vestit del S.XIX Paula va escollir un dibuix que porta el cognom de la seua mare, Pérez. El fons és el blau “Pal·ladi”, i les flors **entramadas en roig, blau, morat i rosa, estan enriquits pel metall ore.

Per al vestit d’Inés es va triar el dibuix Salomé en fons “**Habane”. Els colors utilitzats per a realitzar el dibuix són els mateixos que els de Paula, igual que el metall ore.

A l’esdeveniment van acudir representants de totes les comissions del Camp de Morvedre, entitats i juntes locals, així com els alcaldes de Sagunt, Quico Fernández Faura, Toni Gaspar, i Gilet, Salva **Costacerrando aquest acte la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez dels Àngels.