III Edició premis solidaris “en vena” i anunci del projecte 2019

0
1

En el Casal de la falla Els Generals va tenir lloc la Roda de Premsa amb motiu dels Guardonats “En Vena” en la seua III Edició.

En primer lloc, es va presentar a la Delegació d’Obra Social, Rosa, Ana i Carmen.
Es va agrair l’assistència de Dª Amparo Picó Peris, Regidora de l’Ajuntament pel Grup de Ciutadans, a mitjans de comunicació, voluntaris, patrocinadors i amics que donen suport a aquest projecte.

Es va comptar amb una Padrina d’excepció, Rosa Lozano Giménez, que va relatar una història molt personal i emotiva.

A continuació, es va anunciar el projecte per a aquest exercici, “MEDICINA DE PRECISIÓ I BIÒPSIA LÍQUIDA” elaborat per l’equip del INCLIVA (Institut de la Investigació Sanitària). Va estar present la Doctora Dª Noelia Tarazona, responsable del projecte i el Director econòmic Sr. Vicente de Juan per a va documentar en què consistia aquest projecte.

Amb gran expectació es va descobrir el “Ingeni Solidari” que va ser atorgat a l’ASSOCIACIÓ MAMÀS EN ACCIÓ. Marta Querol FMV 1988, escriptora i col·laboradora d’aquesta associació va ser l’encarregada de revelar-ho. Comptem amb la presència de Paqui García, Vicepresidenta que va explicar que l’Associació estava composta per mamàs i papàs que de manera altruista regalaven unes hores del seu temps per a donar afecte a xiquets tutelats que no disposen de la proximitat de les seues famílies i requereixen atenció entre altres accions…

Seguidament, es van nomenar als Premiats Extraordinaris Solidaris “EN VENA” són per a:
– Sr. JUAN CARLOS FERRERO DONAT
– Dª Mª JOSÉ FABRE GÓMEZ
– D. JON PLAZAOLA LARRAÑAGA
– Sr. JAVIER MESA REIG.

Va estar present Mª José, escampant valentia i positivitat després de patir un càncer i convertir-se en una dona nova i lluitadora. “El meu premi és atorgat per sentir-me una dona normal” i Lluís Mesa, germà de Javier, persona molt volguda en els mitjans de comunicació, les falles, barris i festes…, que va morir primerencament per un càncer. “Agraïsc de cor aquest Premi en nom del meu germà Javier” ”Brutal”
Els encarregats de revelar-los van ser Vicente de Castro Moscardó (Ex Vte. JCF) i Emilio J. Ruipérez (Falla Barri de S. Isidro)

Juan Carlos Ferrero (tennista) i Jon Plazaola (actor) van enviar uns emotius vídeos d’agraïment per a l’ocasió.
Es va fer pública la data del Lliurament dels Premis, el pròxim dia 19 d’octubre a les 19.30 hores en el CFP CAPITOL. Va haver-hi un especial agraïment a Alina i César Giorgeta per prestar les seues meravelloses instal·lacions.

El Presentador de l’acte estarà a càrrec de Rafa Martí Monforte (President de la falla El Cid) i es comptarà amb una col·laboració especial de J. Ramón Peinado Montero (Director de cor i President de la Fed. Folklore de la CV) i Empar Cabrera Sanfélix (Escriptora i Poeta)
Es va descobrir en primícia que Artesania Bertomeu serà el Patrocinador Oficial dels Premis “EN VENA” per a crear un Guardó amb identitat pròpia i personal.

Es va destapar el cartell anunciador de la GALA SOLIDÀRIA “Remember En Vena” amb la participació dels Dj’s, Ernesto Santamaría, David Díaz DVDE, Vicente Buitrón, Raúl Platero, DEEJAY (Dj Sento), José Coll i T. Tommy. Ernesto Santamaría i David Díaz van estar presents, animant a tots a acudir a la Gala per la importància de la causa amb la qual es col·labora en la que es gaudirà d’un tardeo solidari per al dia 23 de novembre des de les 16 a 21 hores en JUBIOCIO BENICALAP.

Es va finalitzar la Roda de Premsa amb un sopar i una fotografia dels representants de la comissió, Toni, Karla i Carol al costat de tots els presents per a brindar pel magnífic projecte.

Lao Tse “La gratitud és la memòria del cor”
Carmen López (Delegada de Mitjans i Obra Social)