III Edició premis solidaris “en vena” i anunci del projecte 2019

0
780

En el Casal de la falla Els Generals va tenir lloc la Roda de Premsa amb motiu dels Guardonats “En Vena” en la seua III Edició.

En primer lloc, es va presentar a la Delegació d’Obra Social, Rosa, Ana i Carmen.
Es va agrair l’assistència de Dª Amparo Picó Peris, Regidora de l’Ajuntament pel Grup de Ciutadans, a mitjans de comunicació, voluntaris, patrocinadors i amics que donen suport a aquest projecte.

Es va comptar amb una Padrina d’excepció, Rosa Lozano Giménez, que va relatar una història molt personal i emotiva.

A continuació, es va anunciar el projecte per a aquest exercici, “MEDICINA DE PRECISIÓ I BIÒPSIA LÍQUIDA” elaborat per l’equip del INCLIVA (Institut de la Investigació Sanitària). Va estar present la Doctora Dª Noelia Tarazona, responsable del projecte i el Director econòmic Sr. Vicente de Juan per a va documentar en què consistia aquest projecte.

Amb gran expectació es va descobrir el “Ingeni Solidari” que va ser atorgat a l’ASSOCIACIÓ MAMÀS EN ACCIÓ. Marta Querol FMV 1988, escriptora i col·laboradora d’aquesta associació va ser l’encarregada de revelar-ho. Comptem amb la presència de Paqui García, Vicepresidenta que va explicar que l’Associació estava composta per mamàs i papàs que de manera altruista regalaven unes hores del seu temps per a donar afecte a xiquets tutelats que no disposen de la proximitat de les seues famílies i requereixen atenció entre altres accions…

Seguidament, es van nomenar als Premiats Extraordinaris Solidaris “EN VENA” són per a:
– Sr. JUAN CARLOS FERRERO DONAT
– Dª Mª JOSÉ FABRE GÓMEZ
– D. JON PLAZAOLA LARRAÑAGA
– Sr. JAVIER MESA REIG.

Va estar present Mª José, escampant valentia i positivitat després de patir un càncer i convertir-se en una dona nova i lluitadora. “El meu premi és atorgat per sentir-me una dona normal” i Lluís Mesa, germà de Javier, persona molt volguda en els mitjans de comunicació, les falles, barris i festes…, que va morir primerencament per un càncer. “Agraïsc de cor aquest Premi en nom del meu germà Javier” ”Brutal”
Els encarregats de revelar-los van ser Vicente de Castro Moscardó (Ex Vte. JCF) i Emilio J. Ruipérez (Falla Barri de S. Isidro)

Juan Carlos Ferrero (tennista) i Jon Plazaola (actor) van enviar uns emotius vídeos d’agraïment per a l’ocasió.
Es va fer pública la data del Lliurament dels Premis, el pròxim dia 19 d’octubre a les 19.30 hores en el CFP CAPITOL. Va haver-hi un especial agraïment a Alina i César Giorgeta per prestar les seues meravelloses instal·lacions.

El Presentador de l’acte estarà a càrrec de Rafa Martí Monforte (President de la falla El Cid) i es comptarà amb una col·laboració especial de J. Ramón Peinado Montero (Director de cor i President de la Fed. Folklore de la CV) i Empar Cabrera Sanfélix (Escriptora i Poeta)
Es va descobrir en primícia que Artesania Bertomeu serà el Patrocinador Oficial dels Premis “EN VENA” per a crear un Guardó amb identitat pròpia i personal.

Es va destapar el cartell anunciador de la GALA SOLIDÀRIA “Remember En Vena” amb la participació dels Dj’s, Ernesto Santamaría, David Díaz DVDE, Vicente Buitrón, Raúl Platero, DEEJAY (Dj Sento), José Coll i T. Tommy. Ernesto Santamaría i David Díaz van estar presents, animant a tots a acudir a la Gala per la importància de la causa amb la qual es col·labora en la que es gaudirà d’un tardeo solidari per al dia 23 de novembre des de les 16 a 21 hores en JUBIOCIO BENICALAP.

Es va finalitzar la Roda de Premsa amb un sopar i una fotografia dels representants de la comissió, Toni, Karla i Carol al costat de tots els presents per a brindar pel magnífic projecte.

Lao Tse “La gratitud és la memòria del cor”
Carmen López (Delegada de Mitjans i Obra Social)