El Corte Inglés Avinguda França vol que tries a la millor falla i el millor ninot indultat de la història

0
45

Avui s’ha inaugurat en El Corte Inglés Avinguda de França l’Exposició Fotogràfica “Les millors Falles Municipals i els millors ninots indultats de la Història”, que permet elegir per votació popular els monuments fallers i ninots més representatius dels últims 25 anys (1995-2019).

Situada en plena planta baixa, es tracta d’una exposició de fotografies de falles municipals, falles municipals infantils, i ninots indultats grans i infantils dels últims 25 anys. En la pròpia exposició, els visitants podran votar les falles i els ninots que consideren millors o més representatius de les nostres festes, fins al dissabte 13 de març. COPE València, col·laboradora d’aquesta iniciativa, informarà en les seues emissions dels resultats de les votacions el dia 15.

L’exposició podrà ser visitada fins al 20 de març i en ella es mostren, fora de concurs, diversos ninots de la Falla Quart-Extramurs de la Secció 1a A, creacions de l’artista faller Pau Soler Marxant. També es podran admirar algunes de les grans creacions en vestits tradicionals de la signatura d’indumentària valenciana Álvaro Moliner, que compta amb botiga pròpia en El Corte Inglés Avinguda de França i en El Corte Inglés de Colón.