El millor playback faller

0
631

Ja tenim els guanyadors de la segona edició del concurs de playbaks “Junts molem més”.

El pasat diumenge 20 de maig la Sala Canal va acollir la final de la segona edició de playbaks “Junts molem més”. Un concurs en el que van participar els guanyadors de les juntes locals des de Paterna fins a Godella, pasant per Sagunt, Sueca o la propia València, i en el que vam conèixer el millor playback de la província.

Una final increible, en la qual vam poder veure grans espectacles, amb músiques, decoracions i vestuaris dignes dels grans musicals, que van fer molt dificil al jurat elegir, a més dels guanyadors, el millor decorat i la millor interpretació masculina i femenina.

El guanyador grupal d’este important guardó va ser per segón any per a la Falla Plaça Lepanto de Benetússer amb el seu espectacle “El gran guardaespaldas”, seguit per la Falla Antoni Pardo de Torrent en l’escenari amb “Daddy cool”, i en tercera posició la Falla Trafalgar de València amb el playback “Un lugar tras el olvido”.

Pel que fa al premi de millor decorat, el trofeu va ser per a la Falla Antoni Pardo que també va rebre el de millor interpretació masculina per al seu faller Mario Sánchez Codoñer. Mentre que el de millor interpretació femenina va recaure en Noelia Muñoz Triviño de la Falla Plaça de Lepanto de Benetússer.

Un concurs ple de música i ball que va fer gaudir a tots els espectadors.

Fotografies: Armando Romero.