El món faller acomiada a Enrique Real

0
479

Va ser el primer President d’aquesta institució de la democracia

Hui el món faller va rebre la trista notícia de la defunció d’Enrique Real, el primer President de Junta Central Fallera i Regidor de Festes, Turisme i Despesa de la democracia.

Real, que va estar al capdavant de les Falles de 1979 a 1991, es va encarregar de modernitzar una festa en l’actualitat declarada Patrimoni de la Humanitat, impulsar ExpoJove i i va participar notablement en la creació de Fundació Turisme València. Després de la seua etapa institucional, va passar a treballar en l’àrea de relacions públiques de l’empresa L’Aguila (després coneguda com Heineker).

Resident del Puig, les seues restes seran vetlades en el Tanatori Municipal de València, on també es durà a terme la missa del seu funeral, demà dimarts al migdia.

Els membres de JCF senten avui la seua perduda i recorden el seu treball per les Falles. De fet, en la seu festiva de la Av de la plata s’instal·larà un llibre de signatures, de 17 a 20 hores, en la sala de Falleres Majors per a arreplegar tots els missatge de condolença cap a la seua persona. Este libro será entregado a la familia como muestra de reconocimiento a su trabajo por la fiesta.

Fotografies:Delegació de Archiu JCF