Les Falles també arribaran a Salamanca en 2018

0
630

L’Associació Cultural Faller Pel Món va anunciar dimecres passat que Salamanca és la ciutat triada per a plantar una falla en 2018. Fins a la nostra ciutat es traslladaran milers de valencians per a gaudir d’unes autèntiques falles els dies 6, 7 i 8 d’abril.

Les activitats organitzades per aquesta associació inclouen bandes de música, actes lúdics, pirotècnia, gastronomia i la fusió cultural i festiva entre les províncies de Salamanca i València. A més de la plantá i cremá d’un monument faller que serà realitzat per l’artista Alex Oliver, amb la col·laboració de l’Institut d’Ensenyament Superior de Benicalap.

Aquesta associació cultural té entre els seus objectius donar a conèixer la festa valenciana en altres llocs del territori nacional i que, al mateix temps, els valencians coneguen altres ciutats espanyoles. Salamanca prendrà el testimoni a Saragossa, Còrdova, Toledo, Granada i Àvila, llocs que ja van acollir aquesta activitat amb anterioritat.

L’Associació Cultural Fallers Pel Món va donar a conèixer el nom de Salamanca en un acte celebrat dimecres passat en el Gran Teatre de la Ciutat d’Alzira, en el qual van participar més de 850 persones entre Juntes Locals i Comissions Falleres de tota la Comunitat Valenciana.