El món faller aposta per la solidaritat amb la cruz roja

0
626

Les falles com a gran col·lectiu que són s’impliquen la cara més necessitada de la societat aportant el seu granit d’arena per a col·laborar aprofitant la seua capacitat d’unió i atracció.

El cap de setmana passat Cruz Roja va iniciar el ja tradicional Dia de la Bandereta per a recaptar fons a favor de la infància i la joventut. Enguany es van instal·lar més de 100 taules petitories al voltant de la ciutat, la qual cosa suposa més de 600 persones en el carrer col·laborant en la questació amb més de 1000 guardioles.

El dimecres va tenir lloc la presentació a la qual van assistir Daniela Gómez del os Ángeles, Fallera Major Infantil de València 2018, i Rocio Gil Uncio, Fallera Major de València 2018 mostrant el seu suport a aquest tipus d’accions solidàries que fan arribar l’ajuda de la societat a les persones més vulnerables.

En aquest acte, Creu Roja va aprofitar per a reconèixer a aquelles empreses, entitats i institucions que col·laboren amb ells i que enguany van ser Falla Bailén-Xàtiva, Falla Illes Canàries-Trafalgar, Falla Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano, CEIP José Soto Micó, CEIP Mestalla i CEIP Bonavista.

Per quart any consecutiu, s’ha instal·lat el Punt de Trobada Solidària en el carrer Xàtiva presidit per Junta Central Fallera. Rocio Gil i la seua Cort d’Honor van assistir amb les seues guardioles per a col·laborar amb la causa.