“El pardal caragol” veu la llum abrigat pels seus protagonistes

0
330

La Falla Dr. J.J. Dómine – Port va presentar divendres passat el conte de “El pardal caragol”, l’obra infantil escrita per l’actriu i dissenyadora Paola Dominguín, filla de Lluïa Bosé i Luis Miguel Dominguín. L’edifici del Rellotge del port va congregar a centenars de persones que van escoltar atentament la lectura que va oferir la seua autora en la presentació del projecto per a este exercici 2017.

A este gran esdeveniment es van congregar persones de la societat nacional com el dissenyador Francis Montesinos, Olfo Bosé, Carmen Alborch o l’empresari Camilo Miralles, així com gent rellevant del món faller i empresarial com Paco Prado, De Cada Dia del Port, Pepe Pastor, president de l’Agrupació Falles Marítim, o Ramón Quevedo, delegat del sector. Tampoc van faltar els artistes fallers, Paco Pellicer i Marisa Va falcar (Fet d’encàrrec) , i els representants d’este exercici 2016-2017, Eric Resina, Paula Arlandis, Macarena Ortiz i José Luis Ortiz.

Després de la lectura i presentació del conte, els artistes Fet d’encàrrec van presentar en exclusiva la maqueta i esbós de la falla que plantaran el pròxim 14 de març en la demarcació de la Drassanes. “De la mar… un pardal” és el lema d’este projecte que, recordem, està basat en el conte de Paola Dominguín. El duo d’artistes es va mostrar entusiasmat i agraït de que la comissió del Grau els deixe eixa llibertat de creació.

L’acte ho va finalitzar el president de la falla, Jose Luis Ortiz Pavia, que va destacar “que serà un any històric per a la falla per la implicació de tot el món i la il·lusió que està despertant este projecte. Estem molt agraïts de tot el suport i afecte que estem recibiendo”.

L’acte va finalitzar amb un vi d’honor per a tots els assistents.