El Partit Popular sol·licita un Consell Rector de JCF extraordinari

0
134

El PP sol·licita un Consell Rector Extraordinari de Junta Central Fallera després de l’informe de l’Assessoria Jurídica Municipal que ve a donar-los la raó a les seues iniciatives d’aquests tres anys. Aquest se celebrarà demà dimarts, 30 d’octubre.

Félix Crespo: “A FUSET SE LI HAN ACABAT LES MENTIDES I DILACIONS EN LA IMPLANTACIÓ DE LA TRANSPARÈNCIA REAL EN LA SEUA GESTIÓ, QUE DEGUÉ FER-SE EFECTIVA EN 2015”.

“SOL·LICITEM QUE LA IMPLANTACIÓ SIGA EFECTIVA DES DE L’1 DE GENER DE 2019, DESPRÉS DE TRES ANYS PERDUTS PER FALTA DE VOLUNTAT POLÍTICA. LA VOTACION EN CONTRA D’UNA DISPOSICION VIGENT DE L’ORDENANÇA MUNICIPAL PODRÀ IMPLICAR RESPONSABILITATS JURÍDIQUES ”.

“L’assessoria Jurídica informa que des que es va aprovar l’ordenança en 2015 és obligatòria la implantació del **PIAE en els Òrgans Autònoms. I respecte als informes dels secretaris als quals adduïa Fuset per a paralitzar la implantació, es constata que mai han existit”.

“El que oculta Fuset és que en 2015, es van impartir cursos per a la formació del Secretari General de JCF i les dues auxiliars administratives que treballen en la Junta Central Fallera amb la finalitat d’implantar el PIAE de manera imminent i obligatòria, així mateix també es van crear les unitats administratives. Tota aquesta implantació es vió paralitzada en arribar el tripartit al govern”.