Miguel Hache i Alberto Ribera presenten els seus projectes 2017 per a Malva-rosa

0
562

En la vesprada del dilluns 12 de desembre, la Falla Av. Malva-rosa – Antonio Ponz – Cavite va presentar els seus projectes per a les Falles 2017.

L’acte va estar presidit per les Falleres Majors 2017 de la comissió, la xiqueta Noa Estades Ferrer, Fallera Major Infantil i la senyoreta Ana Murgui González, Fallera Major, així com el president Jose Candela Corell.
Primer va ser el torn de desvelar les portades dels llibrets de les falles 2017, tant el llibret de la comissió major com el de la infantil, amb les que participaran en el concurs de Junta Central Fallera. Enguany l’encarregat de realitzar les dites portades és Andrea Nermo.

Tot seguit, per quint any consecutiu, Miguel Hac va desvelar l’esbós de la falla infantil, així com un ninot que formarà part de la mateixa. La falla porta per lema “Gegants i nanos” en la que podrem veure, com el seu propi lema indica, diferents gegants i nanos de diversos contes populars. Enguany com a peculiaritat, els ninots de Miguel Hac aniran vestits de la mà de Reis Pe, a més d’alguna que una altra sorpresa que no podem desvelar. Els desitgem que els triomfs d’anys anteriors es repetisquen este exercici.

Finalment, Alberto Ribera va ser l’encarregat de desvelar l’esbós i la maqueta del monument gran. El dit monument porta per lema “A la deriva” que mostrarà un reflex de la societat en què vivim. La seua dona va ser l’encarregada de fer una xicoteta explicació de la falla i després Alberto va dedicar unes paraules a la comissió. També volem desitjar-li a Alberto i al seu equip molta sort en la seua estrena amb esta comissió.