El PSOE fitxa una Fallera Major Infantil de València per a Cultura Festiva

0
302

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, fa públic el seu fitxatge per a portar els temes de Cultura Festiva. Es tracta de Nuria Llopis, Fallera Major Infantil de València l’any 2006.

Per a això, el PSPV ha organitzat un acte en el teatre Flumen, famós perquè en ell es realitza precisament teatre faller. D’aquesta manera, han anunciat el nom de la Nuria Llopis, a manera de fitxatge galàctic.

Des de l’eixida de Pilar Bernabé per a ser delegada del Govern, el PSOE s’ha quedat orfe respecte al món festiu i faller a la ciutat de València. Per això, Sandra Gómez no podia permetre’s més aqueix hàndicap, ja no sols si vol guanyar o millorar resultats, sinó simplement competir en condicions contra el PP i Compromís.

Per això, els socialistes es van llançar a la cerca de Nuria Llopis Borrego. Perfil de referència en el món de les festes i de les Falles que els representarà en les pròximes eleccions del 28 de maig.

Nuria Llopis va ser Fallera Major Infantil de l’any 2006. Ara s’ha convertit en una de les cares visibles del PSPV. La reportera ha cobert infinitat de notícies per a programes d’actualitat de La Sexta.

Llopis té molta experiència com a reportera en programes com «Terra Visca» en Àpunt. També ha presentat un programa de falles en Llevant TV i en 7 Televalencia. A més presenta esdeveniments musicals en la Comunitat Valenciana.

La reportera té una gran vinculació amb la falla de Na Jordana, on el seu oncle, Pere Borrego, és president des de fa més 10 anys. Com a fallera és molt volguda en la seua comissió, li agrada participar en les activitats falleres com la «Lectura del Tirant» o desfilades de roba fallera que tenen lloc en el casal. També els pesebres de la comissió tenen una gran tradició i reconeixement.

Ella es defineix Inquieta, creativa i sense por d’afrontar el que la vida li oferisca. Nuria Llopis Borrego pot tenir com a punt en contra la seua joventut i falta d’experiència en la gestió pública. No obstant això, és una aposta per una cara nova en política. I, en aquest got, el PSOE pretén cercar frescor en una llista que encapçala Sandra Gómez.