Elda solidària amb la infància

0
639

La Falla José Antonio “las 300” dedica enguany el seu monument infantil, obra de l’artista eldense Antonio Ruà Gisbert, al projecte solidari “ELDA SOLIDÀRIA AMB LA INFÀNCIA” de la Fundació Amigó.

Com ve sent habitual els últims anys la comissió dedica la temàtica d’un dels seus monuments a una acció solidària, com l’any passat va ser el càncer de mama. Enguany és una acció solidària que té per objectiu la infància, i està dedicada a la Fundació Amigó, una entitat inspirada i identificada en l’obra de Luis Va amistar que té com a missió el contribuir a transformar socialment i individualment a les persones excloses i vulnerables. Actuen especialment amb la infància i la joventut en dificultats amb les seues famílies i defenen els drets humans i de la infància desenrotllant el seu treball per mitjà de la intervenció socioeducativa i psicosocial.

En les pròximes Falles comptaran en el barri amb un estand informatiu perquè tot aquell que vullga col·laborar amb la dita entitat puga donar joguets per als més menuts i que puguen tindre quelcom tan bonic i necessari com és una infància feliç (tots els joguets recaptats seran donats a la Fundació Amigó). També els xiquets i xiquetes que s’acosten a veure el monument infantil amb un donatiu de 2EUR podran escriure els seus desitjos i il·lusions, perquè una vegada finalitzades les festes siguen past de les flames la nit de la cremà perquè tots els desitjos puguen ser complits.

El ninot que presenten a la XXIV Exposició del Ninot que se celebrarà de l’1 al 12 de setembre en el Hall del Museu del Calçat representarà una escena dedicada a la Fundació Va amistar i la comissió ha preparat un concurs a fi de potenciar la seua exposició del ninot. Només has d’acostar-te pel Museu del Calçat de l’1 al 12 de setembre i fer-te un “selfie” amb el ninot infantil que presentaran a la dita exposició i pujar-la junt amb l’hasthag #ilusionesenelaire al Facebook i entraràs en el sorteig de dos entrades per al parc Terra Mítica.