Elena Gutiérrez reelegida Presidenta de la Falla de El Toro de Mallorca

0
292

Rreelegida Presidenta de la Falla del toro per novè any consecutiu

Dilluns passat 30 d’abril, la Falla del Bou – Casa de València a Calvià, va triar a Elena Gutiérrez com a presidenta de la comissió per novè any consecutiu.

Per a l’elecció es va constituir la mesa d’edat, sent la fallera més jove Mar Sánchez i el major, José Martí, els qui van actuar, com a secretària i president.

Elena porta des de 2010 al capdavant de la comissió mallorquina i va indicar que “seguisc amb les mateixes ganes de sempre”.

A més la recentment triada presidenta va agrair a tota la comissió “el treball realitzat en el passat exercici. Sens dubte un any molt especial amb la celebració del 25 Aniversari de la comissió que va suposar un treball i esforç major per part de tota la comissió, i en el qual a més vam tenir l’honor de comptar amb la presència de les Falleres Majors de València i del President de Junta Central Fallera”.

La comissió ja comença a treballar en el nou exercici en el qual el pròxim 13 de maig celebraran al matí la processó de la Verge dels Desemparats i a la vesprada la Festa de la **Apuntà amb castell inflable i jocs per als més xicotets.

Finalment, Elena va indicar que “encara queden diversos actes de commemoració del nostre 25 aniversari i que s’aniran desvetlant més endavant”.

La comissió continuarà celebrant la festa fallera a Mallorca, donant-la a conèixer més enllà de la Comunitat Valenciana i en la qual cada any hi ha una major afluència de públic.