Els ‘Mags 3.0’ aterren aquest nadal a València

0
659

Mag Marin, guanyador del programa de Màgia de TVE, juntament amb els finalistes del programa G. Alexander i Nuel Galán, estaran junts per primera vegada en un espectacle de màgia de gran format sota el nom de ‘Los Magos 3.0’. Un espectacle que reuneix a tres dels millors il·lusionistes del panorama nacional amb desaparicions, escapisme, transportacione¡s i moltes sorpreses, tal com van avançar en el programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia doss dels components d’aquesta posada en escena de màgia en pur estat.

G Alexander i Nuel Galán, que van oferir un xicotet aperitiu en directe de ‘Los Mags 3.0’, van parlar també de com el seu hobbie ha passat a convertir-se en la seua professió i l’experiència del seu pas pel programa televisiu de TVE. Tots dos es mostren satisfets per la seua participació i d’haver arribat fins a on han arribat, encara que es queden amb una paraula “l’experiència”. Ara, conviden a xiquets i no tan xiquets al seu xou que arriba a València, al Teatre Olympia, els pròxims dies 28 de desembre i 1 de gener.

Encara que porten sis anys fent gal·les nadalenques, enguany tornen a aterrar a València “carregats d’il·lusió” i disposats a seguir revolucionant la màgia en tots els escenaris espanyols en els quals pujaran en 2018, ja que el seu gira no acaba en la capital del Túria.