La Cort d’Or

0
550

Vives i Marí presentava en la vesprada del 8 de novembre, les sedes que lluirà la cort d’honor de la Fallera Major de València 2018. Una nova aposta on predomina l’or com a metall a combinar, aconseguint un major protagonisme que en exercicis anteriors.

Com en vesprada de glòria a l’espera del beneplàcit del públic, la signatura **sedera valenciana donava a conèixer el millor del seu ofici en una plaça d’excepció. D’una en una serien nomenades, i de dues en dues aconseguien les seues noves pells. Entre somriures nerviosos i sana curiositat, van ser posant al costat d’aqueixes xicotetes però grans obres d’art, que cada any confecciona l’empresa Vives i Marí.
Amb dibuixos “Sant Joan” i “**Monteveccio” les sedes amb les quals es confeccionaren el primer i segon vestit de la Cort d’Honor de Rocío Gil són ja un fet, i en breu conformar aqueixos vestits de valenciana que seran molt més que una segona pell per a les dotze dones que els lluiran orgulloses.

Dues sedes que fidels al bon fer de la signatura, es caracteritzen en aquest exercici per la major presència del daurat metall, fent-los destacar més si cap sobre la paleta de colors escollida, i que és la següent amb les seues legítimes propietàries.

“Turia” y “Rojo Lorca”, para Silvia Vicent y Mireia Bazaga.
“Petróleo” y “Verde Foresta”, para Lucía Serrano y Laura Fabra.
“Castor” y “Rosa Tarifa”, para Noelia Ibáñez y Meritxell Soler.
“Aubergine” y “Gris Gárgola”, para Estefanía Mestre y Marta Sahuquillo.
“Oro Antiguo” y “Vilafranca”, para María Urios y Marta Sobrino.
“Pruna” y “Azul Anda”, para Lucía Villalba y Alicia Andrés.