En Plom presenta els seus esbossos 2018

0
638

Divendres passat, en el casal de la falla En Plom-Guillem de Castro, va tindre lloc la firma de contractes i la presentació dels esbossos per a les falles de l’exercici 2018.

Un any més, la falla infantil anirà a càrrec de Juan Alberto Navarro Guijarro, artista alacantí que tants bons premis ha collit per a esta comissió. “Donant la volta” és la proposta que presenta enguany Juan Alberto, fent referència a ho viatges, passant pels cinc continents i inclús fent una proposta de plantar falla en l’Àrtic.

La falla gran, per la seua banda, davall el lema “He tingut una idea” és la proposta de Jose Luis Pascual Nebot “Pepi”, artista amb què enguany compte la comissió per a aconseguir un premi que últimament es resistix. Pepi ja va treballar amb esta falla del sector El Pilar-Sant Francesc l’any 2006.

A l’acte, presidit les falleres majors, Geni i Lola, junt amb respectius presidents, Carlos i Nani, van acudir els dos artistes fallers que van estar sopant amb tots els allí presents para després de primera mà explicar les seues propostes.