‘ÉS VÉS-LA, ESPINA’ serà el cartell de la Setmana Santa Marinera de València 2018

0
308

La Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València ha anunciat que l’obra ‘És vés-la, espina’ de César Núñez Álvarez (Astorga, León) és la guanyadora de la XVII edició del concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa Marinera, per la qual cosa serà la imatge oficial de les celebracions de 2018, que tindran lloc del 22 de març a l’1 d’abril del pròxim any.
Núñez és cartellista i compositor musical. Els seus últims treballs premiats han sigut els cartells del Carnestoltes de Cartagena 2018, Bou Enamorat de Benavente 2017 o Carnestoltes de Bilbao 2013.
Així mateix, el accésit és per a ‘Espines’, de Rubén Lucas García (Torreagüera, Múrcia), cartellista amb nombrosos premis com els de la Setmana Santa de Sueca 2013 o la X Entrada Mora de València 2013.
El treball guanyador rebrà un premi d’1.500 euros i, a més de ser el cartell oficial, il·lustrarà la portada de totes les publicacions que edite la Junta Major per a la difusió de la Setmana Santa Marinera, declarada Festa d’Interès Turístic Nacional. Enguany, per primera vegada, el accésit també estarà dotat econòmicament, en aquest cas, amb 300 euros.
En aquesta edició s’han presentat un total de 27 cartells procedents de tota Espanya i en els quals s’han emprat diferents estils, des del llapis fins al muntatge fotogràfic o el disseny per ordinador