Estefanía Bueno Valero, Fallera Major de Paterna 2017

0
629

En la nit del divendres 13 de gener, Paterna, exaltava la seua Fallera Major 2017 junt amb la seua Cort d’Honor.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis s’omplia d’emoció i expectació davant de l’acte solemne de la presentació de la màxima representant de les Falles de Paterna.

Estefanía Bueno Valero és la jove triada per a representar al món faller de la seua ciutat i a tots els paterneros. Pertany a la Falla Sant Roc i ser triada Fallera Major és tot un son complit, i que compartirà junt amb les quatre senyoretes que formen la seua Cort d’Honor, Nerea Lara Bleda, Paula Bueno Garrido, Lorena Andreu Flors i Elena María López Tarín.

Després d’una actuació musical i de ball, es va iniciar l’acte protocol·lari en què Estefanía va estar acompanyada pel president de la Junta Local Fallera, Gregorio Buendía Ibañez i per l’Alcalde de la ciutat Juan Antonio Sagredo, que va imposar la banda que acredita Estefanía com a Fallera Major de Paterna 2017.

La Fallera Major de València 2010, María Pilar Giménez Santamarina, va exercir de mantenidora d’excepció, pronunciant un discurs entranyable que va emocionar Estefanía.