Gran desfilada solidària d’Indumentària Valenciana

0
263

Dijous passat Gremi Artesà de Sastres i Modistes CV donava el tret d’eixida a les seues activitats per a aquest curs amb un cita on la solidaritat i la tradició s’unien.

El Saló Stolz de l’Ateneu Mercantil de València servia d’entorn per a la I edició de la Desfilada d’Indumentària Valenciana, organitzat per la Germanor del Ram de l’Agulla amb María Hidalgo i la seua Cort.

10 signatures de prestigi agremiadas a la institució van mostrar les seues noves propostes en aquest ordre: Cancan en pac, L’Ú i Dues Indumentària Valenciana, Carlos Salvador Taller d’Indumentària, Marian Indumentària Valenciana, Margarita Vercher fabricador de cancanes i enaguas, Flor Carmen Bueso, L’Atelier de la Seda, Els Barraques Carmen Asins, Eugenia Puertes Indumentaristas i tancant la desfilada la signatura de Paqui Martorell, Premi Joia 2018 del Gremi Cuses Cucas.

Sobre la passarel·la novetats, tendències i corts de la indumentària tradicional valenciana en una cita de caràcter solidari on la recaptació íntegra va ser a parar a l’Associació Aspanion Xiquets amb Càncer, organització que des de 1985 ofereix suport psicològic, social i econòmic a malalts i familiars.

El Mestre Major del Gremi, Fran Tochena i la vicepresidenta, la indumentarista Empare Fabra, rebien als assistents entre els quals es trobaven les FMV2018 Rocío Gil i Daniela Gómez, Mª Carmen Conills en representació de **Aspanion, sobre la passarel·la Estefanía Montesinos FMV2015 i Clara María Parell FMIV2017 i representants de la societat valenciana com Judith Mas, Mª Rosa Fenollar o Coté Soler entre uns altres.

Una nova manifestació amb la qual el Gremi contínua la seua labor de divulgació del treball dels professionals tant d’indumentària tradicional com de costura, reconeixent l’excel·lència de les empreses valencianes.