La Falla Els Vents de Port de Sagunt acull l’exposició “No me toques el whatsapp”.

0
468

Des de la Delegació d’Igualtat de l’Associació Cultural falla Els Vents de Port de Sagunt i en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat..

L’exposició estarà disponible des del dia 11 al 16 de Setembre en horari de vesprades , de 18h a 20h i en horari de matins si es concerta prèviament visita .

En esta exposició es poden veure les fotografies guanyadores del certamen que L ´Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) , va organitzar amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre, el concurs de fotografia i vídeo No em tocs el whatsapp. Dirigit a jóvens entre els 14 i els 30 anys, té com a principal objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de conéixer i, per tant, saber detectar, la violència de gènere. Mostren el rebuig per part de la població més jove a la violència de gènere. “No me toques el whatsapp” es dividixen en dos grups d’edat: col·lectiu de 12 a 16 anys i col·lectiu a partir de 16 anys.
La finalitat de la dita exposició és la de conscienciar i sensibilitzar tant xiques com xics de la importància de la igualtat entre sexes, marcant la convivència i el respecte com a fonament de qualsevol relació entre home i dona.
Des de l’Associació Cultural Falla Els Vents s’anima a la població en general i a la comunitat educativa en especial , a visitar la dita exposició per a posteriorment treballar en les aules la importància de la igualtat entre sexes , la convivència i respecte , així com la condemna de qualsevol classe de violència i especialment a la de gènere.