Fabricant il·lusions en l’exposició d’indumentària Estació del Nord

0
584

Situada en el centre de la ciutat al costat de la Plaça de bous i a amb prou faenes 200 m de l’ajuntament l’estació del Nord és una estació terminal de caràcter monumental i estil modernista inaugurada en 1917 per la Companyia dels Camins de Ferro del Nord d’Espanya. Destaca per la seua riquesa ornamental i les seues grans proporcions. En 1983 va ser catalogada com Bé d’Interès Cultural. Gaudeix també de la consideració d’estació històrica per part d’Adif.

Un lloc emblemàtic, perfecte per a celebrar la Indumentària Valenciana, i les Falles íntegrament que UNESCO declara ser Patrimoni de la Humanitat. Una mostra en la qual fins al pròxim mes els visitants podran gaudir d’una àmplia col·lecció de teixits, manteletas, aderezos, peinetas, joies i cancanes dels máas prestigiosos fabricadors.

Des del dilluns 17 de setembre fins al diumenge 30 de setembre**strong> exposen en l’estació del Nord de València. Exposició denominada “Fabricant il·lusions”.

Destacar el ricón de < trong>Agustín i Amia strong> i< strong> Castillo Cinceladores**strong> i Daniel Bada strong> en l’orfebreria, així com el ricón molt atrevit de la fabrica de teixits de Vives i Marí strong>, així com les Antiguedades de M’Encanta**strong>, la roba interior de Margarta Vercherstrong>, o induemntaristas com a Flor de Vedat i Flor d´Aigua i Rosegue Tèxtil, entre uns altres.

Fabricants de somnis i il·lusions, passió fallera….