Récord de corredors fallers a la Mitja Maratò

0
488

Es duplica la xifra de participants fallers a esta prova que té Etiqueta Or de la IAFF. També les comissions eixiran diumenge a animar

La carrera de 21 quilòmetres a València, Ciutat del Running, arriba a la seua 27a edició amb el seu primer rècord: més de 14.200 inscrits en la prova, uns 700 corredors més que la passada edició. Maite Girau, Regidora d’Esport i Salut de l’Ajuntament de València, ha assegurat que “és l’única mitja marató amb Etiqueta d’Or de la IAAF i això ens fa estar en el punt de mira de tot el món”.

El món faller també participarà amb els seus corredors, que per primera vegada també baten rècord d’assistència. I per a les comissions queisquen a animar en la Mitja Marató i en la Marató, hi haurà 2500 euros en premis.

El moment més emotiu de la presentació ha arribat amb el record per a BlasGámez, el subsinspector de la Policia Nacional que va ser assassinat a València fa algunes setmanes i que era un habitual corredor i estava inscrit en esta prova. Junta Central Fallera, que també estava en la presentació, ha transmés els seus condols als seus familiars i companys d’equip

Pàrquings habilitats

Este diumenge, de 9 a 12 hores, la competició passarà per les vies avinguda del Port, Albereda, avinguda Blasco Ibáñez, el carrer Marí Blas de Lezo, Dr. Lluch, J.J. Dòmine, carrer Menorca, avinguda Balears, pont del Real, carrer de la Pau, Sant Vicent, carrer Xàtiva, Colom i Jacinto Benavente. A partir de les 8.30 h els talls seran progressius en funció de l’avanç de la carrera.

Als participants que desitgen accedir amb cotxe, se’ls recomana que es dirigisquen fins al pàrquing de Marcos Sopena, al qual podran entrar des d’Eugènia Vinyes. Els que vénen des de la zona sud i oest de la ciutat, disposen d’ADIF per camí deles Moreres i Enginyer Manuel Soto. També poden estacionar en les places en via pública de Pavia, Eugènia Vinyes i Camí deles Moreres.