La Fallera Major de Carlet 2018 lluirà joies d’Agustín i Amaia

0
731

Aquest cap de setmana en La Casa de Cultura de Carlet es va exhibir l’exposició amb els aderezos, peinetas, complements i vestit de valenciana que lluirà Teresa Ortiz Suárez, la tercera Fallera Major de la ciutat en la història de les falles de #Carlet, en el present exercici 2018.
Teresa ha sigut fallera des de petitona i també ha sigut Fallera Major Infantil i Fallera Major de la seua comissió Falla El Cresol. Una boniquíssima fallera d’ulls blaus que no deixa indiferent a ningú.
Agustín Puchades ens explicava: “És tot un honor per a nosaltres que la Fundació Caixa Carlet, de la mà del seu President Salvador Tàpia Alcover, que ha fet una donació a la Junta Local Fallera, haja comptat amb nosaltres. Un treball fet amb molta manyaga ja que l’ocasió ho mereixia”.
L’amanisc que Teresa lluirà el dia de la seua presentació és un amanisc del racimo, propi del segle XIX en perla conreada i amb bany d’or enfilat amb perla de **mostacilla i una gran varietat de grandàries de perles des de 1mm fins a 5mm. El collaret i la polsera d’un centre i 7 voltes de perla fina de 3,5mm de diàmetre i l’agulla de mantilla s’ha elaborat a joc de l’amanisc.
Les peinetas que lluirà el dia de la seua presentació són cisellades i repujadas a mà amb bany d’or, el vorell és barroc combinat també amb galeta i el centre de la peineta té l’escut de la Junta Local Fallera de Carlet, un treball delicat apropiat per a l’ocasió i en exclusivitat per a Teresa Ortiz Suárez, Fallera Major de Carlet.
En l’acte van estar presents el president de la Junta Local Fallera de Carlet Vicente Pobles Marque, l’alcaldessa de la ciutat Mª Josep Ortega Requena, la cort d’honor formada per Miriam Gavarda i Xelo Martínez, falleres majors i infantils de les diferents comissions de Carlet, falleres majors d’altres comissions i familiars i amics.
L’acte també va comptar amb la presència de Maite Casas, la Fallera Major de la ciutat de l’exercici 2016 i primera fallera major de la ciutat de la història de les falles de Carlet i de Vicky Martínez Bernal Fallera Major de la ciutat 2017.
Abrigallada en tot moment pels seus pares, amics i gran part de la seua comissió, Teresa té per davant un any emocionant i portarà amb orgull el seu va carregar ja que és un somni fet realitat. Feliç regnat i a gaudir de les Falles 2017-2018.