Falleres Majors de València lliuraran els articles de la Subhasta Fallera Solidària

0
400

Els afortunats i afortunades que es van fer amb algun dels records que van eixir a subhasta en la Subhasta Fallera Solidària organitzada per la Casa Ronald McDonald de València estan de sort: Podran arreplegar els seus articles de la mà d’algunes de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils de València que van donar alguns dels seus records més benvolguts.

María Donderis, Daniela Gómez i Sara Larrazabal, Falleres Majors Infantils juntament amb les Falleres Majors de València Raquel Alario, Marina Civera i Consuelo Llobell estaran presents en l’acte de lliurament que tindrà lloc dijous que ve dia 9 de juliol a les 19.00 hores. Els Jardins del Saló Mediterrani (Carretera Real de Madrid, s/n, Albal) acolliran aquesta trobada que pretén ser una mostra d’agraïment a totes les persones que han format part d’aquesta subhasta solidària excepcional. El Saló Mediterrani s’uneix així a la gran família de col·laboradors de la Casa Ronald McDonald de València, ja que cedirà gratuïtament les seues instal·lacions per a celebrar aquest acte.

En uns temps tan complicats per a tothom, la valuosa i desinteressada ajuda del món faller, dels seus representants i de totes i cadascuna de les persones que han fet possible aquesta subhasta, ha sigut imprescindible perquè la Casa Ronald McDonald de València puga continuar allotjant a famílies el fill de les quals o filla ha hagut de desplaçar-se per a seguir tractament mèdic.