Felipe VI concedix a la Confraria de Granaders de la Mare de Déu de la Soledad el títol de “Real”

0
223

La Casa Reial ha concedit a la Confraria de Granaders de la Mare de Déu de la Soledad, entitat pertanyent a la Setmana Santa Marinera de València, el títol de ‘Real’. Així ho han confirmat fonts del col·lectiu que presidix Vicente Visiedo, la denominació del qual passarà a ser ara Real Confraria de Granaders de la Mare de Déu de la Soledad.

Amb esta, són set les germandats de la Setmana Santa Marinera que ostenten en la seua denominació el títol de ‘Real’: Real Germandat de la Santa Faç, Real Germandat de Jesús amb la Cruz, Real Confraria de Jesús en la columna, Real Germandat de la Flagel·lació del Senyor, Real Germandat del nostre Pare Jesús Natzaré i Pontifícia i Real Germandat del Santíssim Crist de la Concòrdia.

La distinció concedida per Felipe VI coincidix amb el 75 aniversari de la imatge titular dels granaders del Canyamelar, la Mare de Déu de la Soledad. Precisament dissabte que ve, dia 4, la confraria celebrarà un concert commemoratiu de l’aniversari. Estarà a càrrec de la Societat Musical La Va unir de Tres Forques i tindrà lloc en l’auditori de l’Ateneu Musical del Port (carrer Francisco Baldomá, 40) a les 20 hores.