Félix Crespo: “El PSPV descobreix ara l’existència de les falles”.

0
268

“AQUESTES JORNADES ÉS UNA DECLARACIÓ DE GUERRA DEL PSPV A COMPROMÍS I UN QÜESTIONAMENT DE LA GESTIÓ DELS SEUS SOCIS DE GOVERN, INTENTANT OCULTAR LA SEUA CORESPONSABILITAT DURANT AQUESTS TRES ANYS”

“És lamentable comprovar, una vegada més, la utilització i manipulació de les Falles per l’esquerra. Si el PSPV té un altre model el que havia d’haver fet és plantejar-ho i debatre-ho amb a l’alcalde Ribó, durant aquests tres últims anys. Han decidit prioritzar la falsa ‘estabilitat de la Nau’ i sacrificar les festes, mirant a un altre costat i eludint la seua responsabilitat, quan durant aquests tres anys, s’ha atacat la pau social i convulsionado a la festa i al propi col·lectiu faller, evitant exigir a l’alcalde l’adopció de mesures cap al seu regidor Fuset”. D’aquesta manera ha valorat Félix Crespo les jornades del PSPV sobre Falles.

“Tres anys d’absència irresponsable del PSPV i ara s’inventen aquestes jornades amb un clar tint electoral, en comptes de plantejar totes les qüestions en el si i els òrgans de l’equip de govern que és on correspon gestionar els canvis i plantar cara als seus socis de govern, fins i tot havent exigit representació i participació en l’organització de les diferents directives de JCF. La regidora Gómez, com a primera tinent d’alcalde, ha sigut corresponsable del dany irreparable que s’ha fet durant aquests tres anys a les falles i si de debò volia ajudar al món de la festa i de les falles en particular, hauria d’haver manifestat públicament el seu desacord tant en el Ple, Comissions i fins i tot en el Consell Rector de Junta Central Fallera on han recolzat sistemàticament amb el seu vot la gestió duta a terme,” ha destacat.

“Aquest gest del Partit Socialista del País Valencià té més d’estratègia política i electoral que de vertader sentiment, interès i preocupació per millorar les falles i les necessitats del seu col·lectiu, a les quals han tingut oblidades durant aquests tres anys,” ha conclòs Crespo.