Félix Crespo: “Fuset torna a demanar una nova injecció de 275.000 € per contractar a dit la Fira de Julio”

0
288

“Una de les partides pressupostàries destinada a contractes menors, d’adjudicació directa, en el que portem d’any ha augmentat el seu crèdit en un 154%, mentre que la despesa real, sense estar computat de moment un només euro de Fira de Julio, ha pujat un 200%”.

“En les dues últimes edicions, la despesa real va superar el milió d’euros i a la vista de les últimes modificacions pressupostàries, la previsió no va a ser menor i va a deixar aquesta xifra molt enrere”.

· “La desastrosa i irresponsable gestió de Fuset li obliga a demanar tots els divendres modificacions de crèdit extra per treure endavant les festes de València en 2018.”

· Totes les injeccions de diners van destinades a formalitzar contractes menors i externalitzar i privatitzar els serveis. Una partida que va començar amb 187.550,60 € i que a data d’avui, després dels suplements, ascendeix a 643.109,99 €.

· Un pressupost de 2018 “en absolut ajustat a la realitat i que ve a donar-nos la raó que va ser confeccionat per Fuset amb la més absoluta desídia i irresponsabilitat i que no va considerar la despesa i els compromisos reconeguts en 2017”.

· Un fet que no passa desapercebut, en la pràctica ja habitual de Fuset, “és la de portar els punts més polèmics i indicatius de la mala gestió a Juntes de Govern Local Extraordinàries, en una mostra més de l’absència de transparència i exemple d’obscurantisme, que tan lluny estan, del que va voler ser algun dia les parets de cristall de l’Ajuntament de València.”