Mavimar entrega el seu tradicional “alçaor” a les FFMM i a les seues Corts d’Honor

0
332

Un any més l’estovador està personalitzat amb el nom brodat de cada fallera

La firma d’indumentària valenciana MaViMar ha fet l’entrega a Marina Civera i Sara Larrazábal i a les seues Corts d’Honor del seu tradicional “alçaor”- peça creada per la firma- que portaran amb el segon vestit oficial del S.XVIII.

Com expliquen des de l’empresa, per a la confecció d’este disseny exclusiu d’estovador “s’han utilitzat materials flexibles, lleugers, duradors i de màxima qualitat”. A més, “l’alçaor posseeix un cinyel ampli per a major comoditat” de les falleres, assenyalen.

Des de MaViMar agraeixen a Junta Central Fallera la confiança que han depositat en elles i asseguren que és “un honor i un orgull” rebre a la seua casa a les màximes representants d’unes festes úniques com són les Falles.

Un any més, les Corts d’Honor i les seues Falleres Majors del 2019 tornaran a portar l’estovador personalitzat, brodant el nom de cadascuna d’elles.

A més, en l’acte d’entrega d’estes peces tan importants en la indumentària regional, MaViMar va aprofitar per a realçar de nou les característiques de la seua pròpia versió de l’estovador. “El que coneixem com alçaor és una peça que resulta més còmoda, flexible i lleugera. Gràcies a ell dotem d’un vol adequat, natural, homogeni i lleuger al vestit de valenciana per a garantir el màxim lluïment”, van assenyalar.

Darrere de la firma valenciana MaViMar, que deu el seu nom a Mar i Mª Victoria, les dues filles de la patronista i indumentarista, Victoria Tejero, hi ha tota una família fallera que porta més de 35 anys al servei de la indumentària valenciana. Per tota la seua trajectòria i artesania en el treball que realitzen van aconseguir el carnet d’artesanes l’any 2004. També han rebut el Premi Lauri Volpi per la seua contribució al món faller i la seua trajectòria en la indumentària valenciana.

Els productes que confeccionen, com els que van entregar a les Falleres Majors 2019 i a les seues Corts d’Honor, són completament artesans i es confeccionen a mesura i individualment. “És un gran avantatge per a la dona fallera, ja que pot triar tant el vol com la forma que millor li vaja a la seua ergonomia”, van destacar des de MaViMar.

Fotografies: Josep V. Zaragoza.