Félix Crespo “Per segon any Ribó decideix no inaugurar Expojove”

0
295

“Per segon any Ribó decideix no inaugurar Expojove en el seu 37 edició, com ja ho va fer els últims dos anys en la tradicional Batalla de Flores, però en canvi estem segurs que si estarà rebent el diumenge 13 de gener a les Reines Magues al Balcó de l’Ajuntament”.

“A la reducció de més de 6.000 m2 en el total de l’ocupació dels pavellons, cal afegir la fredor d’unes activitats que no atrauen ni il·lusionen als xiquets, amb uns estands buits, uns corredors que per primera vegada són **amplísimos i on és major el nombre de zones de descans i llocs de menjars preparats , dolços i llepolies que les pròpies activitats, que haurien de ser com sempre, de diversió i entreteniment, culturals i educatives”.

“La desorganització s’ha pogut comprovar entre els mateixos estands de les regidories de l’Ajuntament, quan sempre s’havia aconseguit traslladar una imatge institucional consolidada i hem observat com a estands molt volguts pels xiquets com el de la Policia Local se separen i traslladen a la Fira d’Atraccions, com amb el de Mercats. De la mateixa manera l’estand de l’exèrcit és apartat dels centrals i també ha sigut desplaçats per l’organització al pavelló de la Fira d’atraccions”.

“Tampoc s’ha aconseguit traslladar, si és que s’ha realitzat, per part de l’Ajuntament a les empreses privades cap tipus d’atracció o il·lusió per participar en aquesta edició ja que la participació ha sigut quasi nul·la, i les úniques empreses que han assistit ofereixen la seua activitat i productes cobrant entre 3 i 15 euros”.

“En relació a l’estand de Junta Central Fallera, ens ha semblat d’una absoluta falta de respecte a un col·lectiu format per més de cent mil fallers i que no es veuen representats en un estand gris, apàtic i que per a res aconsegueix convèncer als xiquets de la popular frase de la Fallera Major Infantil de 2018 que la ‘millor extraescolar són les Falles’, més aviat és un estand que s’ha col·locat per a cobrir expedient i espai”.

“En aquest primer dia de Expojove, només hem pogut comprovar la nul·la ambició i interès de l’Ajuntament per una Fira històrica, que sempre ha organitzat l’Ajuntament en aquestes dates, on xiquets i joves gaudeixen de les seues vacances i assistien a la mateixa on es divertien aprenent i jugant. És entendible que no estiguen contents pares ni xiquets, ja que ara paguen el mateix per una entrada i reben menys que en altres edicions”.

“Des d’aquest Grup Municipal Popular estem ultimant tant el pressupost total desorbitat que ha suposat aquesta edició que per a res es reflecteixen en els resultats avui comprovats, com el nombre de contractes menors signats. A més hem comprovat avui mateix com un gran nombre de contractes encara no s’han signat, estant ja començada la fira, així com la impossibilitat que divendres passat 21, s’adjudicaren uns concursos públics per a Expojove i que avui 26, amb uns dies festius pel mig, s’haja inaugurat la fira. Una vegada més les irregularitats no cessen a l’Ajuntament de l’absent Ribó”.