JCF entrega els premis del LX concurs de fotografia de falles

0
246
Font: El periòdic

El Palau de l’Exposició de València ha acollit aquest divendres l’acte de lliurament de premis del LX Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera (JCF). Amb aquest certamen, la Delegació de Cultura de JCF desitja premiar l’entusiasme de les persones que durant les Falles realitzen reportatges o fotografies de tot allò que representan les Falles.

El concurs està obert a totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia, i té dos modalitats: color i blanc i negre. Per la seua banda, el tema de les imatges ha de ser obligatòria i exclusivament relatiu a la festa fallera, el seu ambient, la seua gent, etc. A més, el jurat està composat per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia.

A banda dels premis de les dos categories, també s’inclouen altres guardons especials. Aquest és el cas del Gran Premi Nuevo Centro “La càmera va estar allí”, concedit a la millor instantània de totes les fotografies presentades. En aquest premi el guanyador serà dotat amb una targeta regal de 300 euros i un Socarrat. El concurs compta, entre altres, amb la col·laboració de  l’Agrupació Fotogràfica Valenciana o del centre comercial Nuevo Centro i l’exposició de les obres guanyadores estarà exhibida en la plaça interior d´aquest centre comercial fins al 18 d’octubre de 2020.