Félix Pizcueta – Cirilo Amorós contracta als seus artistes 2018

0
690

Diumenge passat 4 de juny una destacada representació de la comissió va compartir una agradable jornada en El Palmar junt amb els seus artistes per a les Falles de 2018.

El president Santiago Andreu es va encarregar de dur a terme la firma dels contractes per a segellar, d’esta manera, una col·laboració que esperem que ens porte els majors èxits possibles. Els propis artistes ens van explicar en què consistiran els projectes per als que hem decidit augmentar la partida pressupostària.

Per a la falla gran comptaran novament per tercer any consecutiu amb l’artista d’Alzira, Fernando Llopis Torres, Ferni, que tan bons monuments i resultats ha portat a la nostra comissió. Treball que inclús ha sigut apreciat pels nostres veïns de Comte Salvatierra que també han decidit fitxar-li enguany. Una espectacular història del mar, Neptú i les sirenes posarà un toc molt mediterrani a la nostra demarcació.

Per a plantar la falla infantil han tingut la gran sort de poder comptar amb l’artista del Cabanyal, Ximo Martí Fernández, de sobra conegut en el món de les falles de València i que s’entrena molt il·lusionat en Félix Pizcueta – Cirilo Amorós amb una falla relacionada amb la Naturalesa.

La jornada va finalitzar amb un passeig amb barca per el Parc Natural de l’Albufera de València.