Festa Solidària de l’Estiu a Nàquera-Lauri Volpi

0
600

La Falla Nàquera-Lauri Volpi, des de la seua delegació d’Obra Social, continua desenrotllant accions solidàries dins del Projecte ¨SOMOS ALGO MAS¨ i davall el lema ¨ARA MES QUE MAI¨.

Dissabte que ve 1 de juliol celebra la seua ja tradicional Festa Solidària de l’Estiu a fi de recaptar fons destinats a l’Associació ¨UNA SOMRIURE PER A LUCÍA¨.

Luciaa és una xiqueta valenciana de 14 anys que patix una malaltia neuronal degenerativa anomenada Distròfia Simpàtic Reflectix, la qual li produïx molts dolors i li impedix portar una vida normal, fins al punt d’impedir-li caminar, a més de moltes altres conseqüències.

La festa solidària “APOYO A LUCÍA – AMQM” donarà començament a les 19:30 hores amb un estand informatiu sobre la malaltia. A partir de les 21:30 hores hi haurà sopar casalera. El menú per a adults constarà d’entrepà de carn amb tomaca i beguda (5 EUR) i per a infantils entrepà de truita creïlla i beguda (3 EUR). Catering El Rebost col·labora en esta festa solidària encarregant-se de realitzar el sopar sense cap cost per a la comissió.

La reserva del sopar es realitzarà per mitjà de la venda de tiquets anticipats els dimecres de 21:00 a 23:00 h i divendres de 20:30 a 23:30 h en el Casal, a càrrec de la Delegació d’Obra Social o per contacte a través de qualsevol xarxa social.

Tot allò que s’ha recaptat serà donat a LUCIA per a ajudar a millorar, en la mesura que siga possible, la seua qualitat de vida.