L’Ajuntament d’Alacant acorda amb els artistes les Fogueres Oficials 2021

0
177

La Regidoria de Festes estudiarà les propostes dels artistes per a compensar-los per les despeses addicionals que comporta l’ajornament de la plantà al pròxim any.

L’Ajuntament d’Alacant ha acordat amb els artistes Pedro Espadero i Sergio Gómez que els Fogueres Oficials 2020 -”Ars Amandi” i “La Terra, en els millors mans”- es planten en 2021. A aquest acord s’ha arribat en el transcurs de la reunió que ha mantingut el regidor de Festes, Manuel Jiménez, amb els dos artistes.

Les despeses derivades del canvi

Al mateix temps, Jiménez els ha explicat que l’Ajuntament estudiarà una modificació dels contractes dels Fogueres Oficials per a intentar rescabalar als artistes de les despeses addicionals que comporta l’ajornament de la plantà un any. L’increment estimat, que hauran de quantificar els artistes i que després haurà de comptar amb la ratificació de la Regidoria de Festes, es destinarà a les despeses derivades del desmuntatge, emmagatzematge, manteniment i restauració de les peces dels monuments «Ars Amandi» i «La Terra, en els millors mans».

Manuel Jiménez, regidor de Festes, ha explicat que «l’objectiu principal d’aquesta reunió ha sigut explicar-los en què consisteix aqueixa modificació del contracte i que tinguen la seguretat que els Fogueres Oficials d’enguany es plantaran i cremaran en 2021″