Fet d’encàrrec i Vicent Albert, el tàndem de Dr. J.J.Dómine per a les Falles 2018

0
306

Els artistes infantils repetixen per quart any consecutiu, i Vicent Albert passa la barrera de les deu falles plantades en la demarcació La comissió de la Falla Dr. J.J. Dómine – Port ja té artistes fallers per a l’exercici 2017-2018.

Per quart any consecutiu, Marisa Falcó i Paco Pellicer “Fet d’encàrrec” realitzaran la falla per als més menuts. De la mateixa manera, Vicent Albert tornarà a delectar a la comissió amb la falla gran, la falla del port de València.

“J.J-Hort” és la proposta per a la comissió infantil que Fet d’encàrrec va presentar per a plantar el pròxim 14 de març. Fidels a la seua estètica, i innovant en la col·locació de les peces en l’espai, “lo que volem és acostar als més xicotets el món de l’agricultura i el camp fent l’ullet al nom de la comissió”, explicava Paco Pellicer en la presentació d’esbossos. Al seu torn, Marisa Falcó comentava la seua intenció de “tornar a fer una falla didàctica, per a xiquets i majors, en la que tots puguen aprendre algo”.

Per onzé any consecutiu, Vicent Albert tornarà a plantar en Dr. J.J.Dómine – Port amb “Carnestoltes massa voltes!”, una proposta colorista i divertida que promet fer crítica de la situació política i social actual. Apostant sempre per l’espectacularitat de l’acabament, Vicent Albert prometia en la presentació d’esbossos “tornar a sorprendre-vos amb la temàtica i la construcció de la falla”.

Un homenatge més que merescut

El moment emotiu de la presentació d’esbossos va arribar amb l’entrega d’un quadro honorífic que la comissió Dr. J.J.Dómine – Port li va entregar a Vicent Albert pels seus deu any plantant en la seua demarcació en què es mostraven els esbossos de totes les falles que havia fet. “Jo sóc de llàgrima fàcil”, declarava un Vicent molt emocionat mentres el president de la comissió, Javier Blasco Campuzano, li feia entrega del mateix junt amb la fallera major, Sandra Lucas, i els representants infantils, Carla Llorens i Alejandro Arnal.