Alacant uneixen les fogueres a l’Hèrcules “fidel al meu escut, fidel a la meua festa”

0
633

Amb el doble objectiu d’acostar la festa de Fogueres a l’Hèrcules i de promocionar a l’Hèrcules en la nostra ciutat a través de la seua festa oficial, l’Hèrcules d’Alacant CF, entitat esportiva futbolística senyera, degana de la ciutat i quasi centenària, i la Federació dels Fogueres de Sant Joan, entitat que representa a la festa declarada Oficial d’Alacant i d’Interès Turístic Internacional, igualment quasi centenària, han decidit signar un acord de col·laboració per a la temporada regular 2018-19, que comença diumenge que ve, 26 d’agost. L’acord, sota el títol de “Fidel al meu escut, fidel a la meua Festa”, inclou les següents iniciatives:
1º L’Hèrcules convida als xiquets dels Fogueres a presenciar els partits de la lliga regular en el seu estadi.
Les comissions podran sol·licitar entrades a través de la Federació, que les gestionarà amb l’Hèrcules, perquè els xiquets dels Fogueres puguen presenciar els partits de la lliga regular, en la qual ambdues entitats comparteixen l’anhel que aquesta temporada siga, per fi, la de l’ascens a Segona Divisió.
2º L’Hèrcules convida als xiquets dels Fogueres a conèixer l’estadi José Rico Pérez.
L’Hèrcules organitzarà visites guiades amb la col·laboració de la Federació perquè els comissionats infantils visiten i coneguen les diferents dependències de l’estadi que ha sigut escenari dels seus quatre últimes dècades i de grans gestes de l’Hèrcules, i pel qual han passat equips i futbolistes de talla internacional. A més, l’Hèrcules obsequiarà als xiquets amb un detall per la seua visita.
3º L’Hèrcules sorteja una entrada VIP entre els xiquets dels Fogueres per a presenciar l’Hèrcules-Barcelona B de 22 de desembre.
Aquesta trobada segura que serà un dels més destacats de la temporada, i perquè els xiquets participen en el sorteig hauran de presentar en la Federació un tiquet de compra original de la tenda oficial de l’Hèrcules per import igual o superior a 20€.
A primers de desembre es realitzarà el sorteig i el xiquet o xiqueta guanyadora acompanyat per un adult acudirà el dia del partit a l’estadi, visitarà el vestuari i presenciarà el partit en antepalco i llotja.
A més, durant tota la temporada els xiquets dels Fogueres, presentant en la tenda el seu carnet de Foguerer Infantil, gaudiran d’un descompte del 5%, no acumulable a altres descomptes o promocions.
4º Dia dels Fogueres amb l’Hèrcules. En un partit de la lliga regular per determinar es realitzarà un “Dia dels Fogueres amb l’Hèrcules”, que consistirà en una desfilada de les comissions encapçalat per una colla de dolçaina i tabal des del pàrquing de l’Av. de Doctor Rico fins a l’estadi, i posterior entrada per a presenciar el
partit. Els Belleses, Dames d’Honor i comissionats que desitgen participar podran fer-ho abillats amb els seus respectius vestits de la festa de Fogueres.
5º La Federació i l’Hèrcules creen el “Premi a la Comissió més herculana”.
Es crea aquest premi que reconeix la millor acció o activitat de promoció de l’Hèrcules durant la lliga regular, tant dins com fóra de l’estadi, realitzada per una comissió.
La Federació i l’Hèrcules animen a les comissions a ser les més herculanas i al fet que presenten les seues candidatures al llarg de la temporada, una vegada que en els pròxims dies es publiquen les bases del premi en la intranet de Federació.
El premi es lliurarà amb la presència d’un representant de l’Hèrcules el 22 de juny en la Desfilada de Lliurament de Premis en la tribuna de la Rambla.
6º La Federació i l’Hèrcules creen el Premi al Millor Ninot sobre l’Hèrcules.
També es crea aquest premi que reconeix al ninot o escena en monument alegórico a persones o fets rellevants de la història de l’Hèrcules.
Igualment, la Federació i l’Hèrcules animen a les comissions al fet que rememoren aqueixes persones i aqueixos moments èpics i recordats de la història del club en els seus monuments, una vegada que en els pròxims dies es publiquen les bases del premi en la intranet de Federació.
El premi es lliurarà amb la presència d’un representant de l’Hèrcules el 22 de juny en
la Desfilada de Lliurament de Premis en la tribuna de la Rambla.