Fira València celebra la seua primera desfilada virtual d’indumentària valenciana

0
554

Dissabte que ve se celebrarà en Fira València la primera desfilada virtual d’indumentària tradicional valenciana, una iniciativa organitzada pel certamen Festa i Noces a través del seu espai especialitzat ‘Espai Indumentària Valenciana’ i impulsat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes Comunitat Valenciana i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

Aquest esdeveniment pretén reactivar i impulsar el sector d’indumentària valenciana al cap d’un any en el qual desgraciadament la seua activitat s’ha paralitzat. Al que s’afigen les incerteses que se cernen sobre la festa fallera del pròxim exercici. Així, per a fomentar aquest sector faller, un total de 21 signatures d’indumentària valenciana i complements acudiran a les instal·lacions de la institució firal per a desfilar per la passarel·la des de les 12.00 hores  i en diferents torns per a complir amb el protocol de seguretat anti-Covid19.

Les signatures que participaran seran 1700 – Jorge Faubel, 25 Alfileres, Aguas de Marzo, Alan Indumentaria, Albaes Indumentaria Tradicional, Álvaro Moliner, Ambient Faller Indumentaria, Amparo Galvez, Andrea Indumentaria,  Art-Antic, Artesanos Descans, Arturo Torremocha Indumentaria, Carlos Salvador Indumentaria, Daniel Bada, L’Ú i Dos Indumentaria, Martí Indumentaria, Ma-Vi-Mar, Máximo Betro, Nines de Cotó, Orfebres Peris Roca y Pilar Valverde.

Una desfilada tancada al públic i que s’emetrà per diferents plataformes digitals i a través de la gran pantalla per 7TeleValencia, inclosa el seu web:https://7televalencia.com. Una vegada més, aquesta televisió valenciana aposta per aquest sector faller els pròxims dies 28 i 29 de novembre, a les 10:30h i 16:00h respectivament.

Fira València redobla amb això la seua aposta per aquest sector i la reactivació del seu negoci a través de les noves plataformes digitals que ofereix l’aparador firal. De fet, ja que el passat estiu va organitzar i va digitalitzar la passarel·la de moda de comunió i cerimònia del certamen Dia Màgic by FIMI.