Foix i Santaeulalia desvetlen els seus projectes per a Bisbe Amigó

0
314

Els ‘desitjos’ d’Alejandro Santaeulalia i la ‘revolució’ de Fernando Foix seran els encarregats d’engalanar la Plaça Bisbe Amigó durant les pròximes falles.

Divendres passat, 2 de desembre, els nostres artistes 2017 van mostrar els seus projectes i van explicar als assistents de què anaven a tractar els dos monuments.

Alejandro Santaeulalia torna a la seua “categoria talismà”, 1ª B, amb un projecte “molt íntim” i una composició “harmònica i agradable”. L’artista de ‘Desitjos’ ens va explicar que l’estructura principal de la falla era una xica de l’època de la Bellepop i que al voltant seu se situen diversos personatges com són un galant i al seu torn “cràpula”, una parella d’ancians on el senyor no pot deixar de mirar a la xica i el xic bo que encara que no és tan agraciat com el galant, “sí la va a tractar a la jove com una reina”. A més, Alejandro va afegir que el seu objectiu és que bisbe quede satisfet.

Per la seua banda, Fernando Foix va catalogar este any com “un desafiament però bonic” i ens va explicar que el seu projecte Revolució està inspirat en l’època de la revolució industrial, especialment a València, i que la composició de la falla és diferent, ja que, de normal les peces arranquen del sòl i en aquest cas és una peça la que sustenta tota la falla.

La comissió està molt il·lusionada amb tots dos projectes i sap que no van a deixar indiferent a ningú.