Fotofilmax obri les portes a un nou concepte de botiga professional

0
686

El fotògraf oficial de Junta Central Fallera renova les seues instal·lacions.

Armando Romero aposta per renovar els seus espais de treball, oferint al públic més exigent un nou concepte de botiga professional. La passada setmana va tindre lloc la reinauguració de la botiga ubicada en l’Av. Burjassot número 29, davant de l’atenta mirada de clients, proveïdors, amics i moltes cares conegudes del món faller.

La botiga mostra una cara moderna i funcional quant a la decoració es referix, i a més compta amb tot l’equipament tècnic necessari per a poder realitzar qualsevol tipus fotografies, reportatges, álbums o encàrrecs personalitzats, oferint els millors resultats. A més compta amb l’última tecnologia, de manera que es pot encarregar qualsevol tipus de producte per internet i rebre-ho, còmodament, en el propi domicili.

Més de 18 anys d’experiència avalen a Fotofilmax en l’àmbit de la fotografia i el vídeo, i esta renovació està sent tot un èxit degut a l’acceptació que està tenint la botiga en el mateix barri. Una reinauguració que té lloc un any després d’obrir la botiga en l’Av. Constitució, 62.

Empreses tan rellevants com Unibail-Rodamco, Renault o Ferto així com institucions com a Junta Central Fallera o les Forces Armades confien en el bon fer de la firma.

Una aposta segura si vols obtindre resultats sorprenents perquè una bona imatge val més que mil paraules.

Acosta’t i descobrix totes les possibilitats en imatge i vídeo que oferix Fotofilmax en el seu nou espai professional:

Av. Burjassot, 29

Horari: De dilluns a divendres de 09:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00
Dissabtes de 10:00 a 13:30

Horari de julio: De dilluns a dijous de 09:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 Divendres de 09:30 a 14:00

Horari d’agost: De dilluns a divendres de 09:30 a 14:00