Gayano Lluch entrega el seu III Premi Plantà, Pedal i Cadena 2017

0
789

La Falla Exposició guanya el Premi Plantà, Pedal i Cadena de les Falles 2017.

La Falla Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano ha reunit a les 20 hores en el seu casal a un nombrós grup de fallers i amics de la comissió, en l’acte d’entrega del Premi Plantà, Pedal i Cadena en la seua tercera edició.

L’acte ha comptat amb la presència dels representants de les falles de secció especial infantil 2017, els artistes fallers de la mateixa secció, fallers de la comissió, amics i veïns que han volgut formar part d’este gran dia.

Clara Mª Parejo Pérez, Fallera Major Infantil de València 2017, ha presidit este acte junt amb les Falleres Majors de la comissió, Laura Almiñana i Nerea Martínez, i els presidents de la mateixa Cèsar Rivero i Adrián Ruiz. Així mateix, han estat presents el regidor de Cultura Festiva Pere Fuset i el regidor de mobilitat Giuseppe Grezzi.

La Falla Exposició s’ha alçat amb este guardó gràcies al treball de Cap de Suro en la falla infantil 2017 que portava per lema “Hortalendari”, un projecte didàctic i enriquidor per als més menuts amb les fruites i verdures com a protagonistes.