Gómez anima als veïns i veïnes de València a viure la Setmana Santa Marinera

0
277

L’alcaldessa en funcions i secretària general dels socialistes a la ciutat de València, Sandra Gómez, ha animat als veïns i veïnes de tota la ciutat a participar i conéixer la Setmana Santa Marinera, una festa declarada d’Interés Turístic Nacional que té les seues arrels en els barris mariners de València i que torna als carrers després de tres anys sense eixir per les circumstàncies climatològiques en 2019 i per la pandèmia en 2020 i 2021.

“Per fi podem tornar a traure les imatges de les Confraries que representen la nostra cultura, la nostra idiosincràsia i que són una manifestació religiosa, però
també cultural i molt pròpia dels barris mariners de València. Per això, vull convidar a tots els veïns i veïnes de la ciutat al fet que coneguen i al fet que visquen la seua Setmana Santa, que és l’única Setmana Santa de tota Espanya que és marinera”, ha manifestat Gómez.

L’alcaldessa en funcions ha encoratjat així als veïns de València a recolzar una de les festes més tradicionals de la ciutat en el seu retorn als carrers després de tres anys en què les diferents Germanors han hagut de fer un important esforç per mantindre viva la flama de la Setmana Santa Marinera. Gómez, de fet, participarà aquesta vesprada en la Processó del Dolor en la qual la Corporació de Granaders de la Verge custodiarà la imatge de la Verge Dolorosa i que recorrerà els carrers del Marítim.

“No fa falta anar-se a cap altra ciutat d’Espanya per a conéixer la millor Setmana Santa d’Espanya, que és la nostra i que, a més, és una festa d’Interés Turístic
Nacional reconeguda pel propi govern d’Espanya”, ha finalitzat.