Gran cap de setmana de Tir i Arrossegament

0
290

Cap de setmana molt complet en el XIII Concurs de Tir i Arrossegue “Ciutat de València”. Un gran èxit de públic que s’ha acostat a conèixer aquest esport tradicional i gaudir amb les proves plenes d’emoció. Els millors caps de bestiar de la comunitat s’han donat cita el dissabte 15 i diumenge 16 oferint una gran competició.

A l’èxit esportiu de la prova se li va sumar el gran acolliment de l’esmorzar popular organitzat per als sectors i agrupacions falleres. Un matí de germanor en la qual es va donar cita representació de gran part de les agrupacions i sectors. Tots van gaudir d’unes hores parlant de la nostra passió comuna, les falles. Entre els convidats cal destacar la presència de Raquel Alario, Fallera Major de València, qui va acudir acompanyada per la seua Cort d’Honor. Especial va ser aquesta visita per a Paula Ortiz, component de l’agrupació. Per aquest gran esmorzar, amb cremaet inclòs, des de La SeuXerea-El Mercat es va agrair la resposta del món faller i sentir-se acompanyats davant aquesta iniciativa.

Per als quals vulguen viure les proves de Tir i Arrossegament àdhuc tenen l’oportunitat el cap de setmana vinent, 23 i 24 de setembre, en horari d’11 a 20 hores que suposarà el tancament del concurs d’enguany. Aquesta cita en la capital del Túria és una de les més importants per la seua gran quantitat de categories així com per la seua dotació de premis econòmics.

Una competició durant la qual es dóna una especial cura als animals participants. Es realitzen controls i atenció veterinària en tot moment a més d’una particularitat d’aquesta prova, està terminantment prohibit l’ús de la vara en el recinte. Amb aquestes mesures es mostra la conscienciació que es té des de l’organització amb el benestar dels animals. Des de l’Agrupació es convida a tothom a comprovar la conscienciació que es té sobre aquest tema.

Per a les 2 dates restants, 23 i 24 de setembre, el concurs vindrà acompanyat d’activitats infantils als matins. Així es vol que la família prenga protagonisme i els més xicotets puguen gaudir de tota la diversió que tindran preparada. Aquestes activitats seran totalment gratuïtes i es realitzaran d’11 a 13:30 hores.